Compartimentari din sticla securizata

Atelier prelucrare sticla si oglinda

Depozit en-gros distributie sticla si oglinda

Atelier inramari tablouri – Segani Frames

Despre noi – Segani SRL – Calea Surii Mici nr. 39

Sediul Segani SRL | Atelierul de tăiere și prelucrare geamuri și oglinzi | Showroom compartimenteri sticla securizate | Depozit en-gross

Dacă intrați într-un atelier de geamuri, oglinzi, rame și tablouri oriunde în Romania: București, Sibiu, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău, Galați și rostiți numele localităților Bociu, Călata, Mărgău, Buteni sau Huedin (din județul Cluj) imediat vă bucurați de o mai mare atenție întrucât geamgii de aici sunt. Continuând tradiția familiei, în 1993 Pavălă Nicolaie a înființat S.C. Segani S.R.L. și a reușit să dezvolte activitatea sibiană de servicii și comerț cu geam, oglindă și rame tablouri, prin intermediul a două puncte de lucru:

– Sediul societății SEGANI unde se regaseste showroom-ul full-glass, atelierul de tăiere și prelucrări sticlă, cât și depozitul de geamuri și oglinzi sunt situate pe strada Calea Șurii Mici, nr. 39, Sibiu.

– Atelierul de inramari tablouri situat pe strada 9 Mai, nr. 50, Sibiu.

– Atelierul de tăiere și prelucrare geamuri și oglinzi SEGANI vă introduce în lumea modelelor și a tipurilor de geamuri ornamentale, clear sau colorate, a oglinzilor clear sau bronze și a diverselor prelucrări ce se pot executa asupra acestora.

În cadrul showroom-ului de prezentare se regăsesc o multitudine de compartimentări din sticlă securizată ( de ex: panouri fixe și cabine de duș, pereți și uși din sticlă batante și glisante, balustrăzi și trepte din sticlă, sticlă pentru placări color și printată, pardoseli si copertine din sticlă ).

Depozitul care are ca activitate principală realizarea importului, achiziției de geamuri și oglinzi, cât și distribuția și vânzarea de geamuri en-gross prin intermediul mijloacelor specializate de descărcare, încărcare (pod rulant) și transport: Man 26 tone+(macara), Man 20 tone + macara, camionete Mercedes cu sisteme Hegla).

Atelierul de înrămări profesionale și rame pentru tablouri (unde vă așteaptă o gama largă de rame din lemn, plastic și aluminiu, și o echipa, pentru consultanță, creativă și specializată in acest domeniu) situat pe str. 9 Mai, nr.50, Sibiu unde se derulează și activitatea de comerț cu geamuri, oglinzi și servicii pentru populație, societăți partenere din Sibiu și nu numai. Totodată aici are loc prezentarea de geamuri, oglinzi, rame tablouri; iar pentru orice fel de compartimentare, închidere din sticlă pentru interior sau exterior aici puteți găsi pe cineva care vă poate oferi consultanță și proiectare în domeniu.

Despre noi – Segani Frames SRL – Strada 9 Mai nr. 50

FRAMESHOP SIBIU | ATELIER DE ÎNRĂMĂRI PROFESIONALE | RAME LEMN, PLASTIC & METAL

Serviciul de inramare consta in sfatuirea in alegerea modelului, potrivirea ramei cu lucrarea adusa la inramat, alegerea unui paspartout si a latimii si texturii acestuia, modalitatea de sigilare a lucrarii, si nu in ultimul rand alegerea tipului de sticla( daca este cazul), care poate fi antireflexiva( Inspiration)sau antireflexiva cu grad ridicat de transparenta( Briliace).

O pictură, un goblen, o litografie valoroasă fără ramă este de cele mai multe ori o operă neterminată. Ramele întregesc obiectele de artă, amintirile sau fotografiile, broderiile sau cusăturile, definindu-le conferind finalitate. O rama bine aleasă în ton cu lucrarea încadrează și delimitează, orice operă de artă de tot ce se află în jurul ei, dar poate în acelasi timp să se asorteze cu mobilieru sau să fie în ton cu arhitectura încăperii și prin aceasta pune accent pe personalitatea celui ce a creat lucrarea. Indiferent de materialul din care este realizată rama, indiferent de forma profilului, indiferent de culoarea și geometria ramei, dacă este bine aleasă, împreună cu un passepartout potrivit, rama închide întregul ce definește cuvântul „tablou”.

Activitati principale

Showroom Compartmentar, slide securizat

Atelier taiere si prelucrare
sticla si oglunda

Showroom Compartmentar, slide securizat

Showroom Compartmentar,
sticla securizat

Showroom Compartmentar, slide securizat

Distributie en-gross
sticla si oglinda

Showroom Compartmentar, slide securizat

Atelierul de inramari tablouri – Segani Frames

Parteneri | Colaboratori

Scroll to Top