DESPRE NOI

_______________________________________________________________________________________________

Dacă intrați într-un atelier de geamuri, oglinzi, rame și tablouri oriunde în Romania: București, Sibiu, Craiova, Cluj-Napoca, Timișoara, Bacău, Galați și rostiți numele localităților Bociu, Călata, Mărgău, Buteni sau Huedin (din județul Cluj) imediat vă bucurați de o mai mare atenție întrucât geamgii de aici sunt. Continuând tradiția familiei, în 1993 Pavălă Nicolaie a înființat S.C. Segani S.R.L. și a reușit să dezvolte activitatea sibiană de servicii și comerț cu geam, oglindă și rame tablouri, prin intermediul a două puncte de lucru:

Sediul societății SEGANI, showroom-ul full-glass, atelierul de tăiere și prelucrări sticlă, cât și depozitul de geamuri și oglinzi sunt situate pe str. Calea Șurii Mici, nr. 39, Sibiu.

Atelierul de tăiere și prelucrare geamuri și oglinzi SEGANI vă introduce în lumea modelelor și a  tipurilor de geamuri ornamentale, clear sau colorate, a oglinzilor clear sau bronze și a diverselor prelucrări ce se pot executa asupra acestora.

În cadrul showroom-ului de prezentare se regăsesc o multitudine de compartimentări din sticlă securizată ( de ex: panouri fixe și cabine de duș, pereți și uși din sticlă batante și glisante, balustrăzi și trepte din sticlă, sticlă pentru placări color și printată, pardoseli si copertine din sticlă ).

Depozitul care are ca activitate principală realizarea importului, achiziției de geamuri și oglinzi, cât și distribuția și vânzarea de geamuri en-gross prin intermediul mijloacelor specializate de descărcare, încărcare (pod rulant) și transport: Man 26 tone+(macara), Man 20 tone + macara, camionete Mercedes cu sisteme Hegla).

___________________________________________________________________________________________________

_dsc0122-2_logo

foto: Funky Photography

___________________________________________________________________________________________________

Atelierul de înrămări profesionale și rame pentru tablouri (unde vă așteaptă o gama largă de rame din lemn, plastic și aluminiu, și o echipa, pentru consultanță, creativă și specializată in acest domeniu) situat pe str. 9 Mai, nr.50, Sibiu unde se derulează și activitatea de comerț cu geamuri, oglinzi și servicii pentru populație, societăți partenere din Sibiu și nu numai. Totodată aici are loc prezentarea de geamuri, oglinzi, rame tablouri; iar pentru orice fel de compartimentare, închidere din sticlă pentru interior sau exterior aici puteți găsi pe cineva care vă poate oferi consultanță și proiectare în domeniu.

________________________________________________________________________________________________

atelier

__________________________________________________________________________________________________

foto: Funky Photography

 

 

  • Segani Sibiu – Facebook