CONSULTANȚĂ ȘI PROIECTARE

CONSULTANȚĂ ÎN COMPARIMENTĂRI FULL-GLASS CU STICLĂ SECURIZATĂ

Echipa SEGANI iti sta la dispozitie atat cu consultanta in proiectare, cat si cu montajul de cabine de dus din sticla securizata. Varietatea modelelor este foarte mare. In compozitia cabinei de dus pot fi folosite sticle colorate, decorative, cu grafica personalizata, sablate, sticla clear sau ultraclear.

Se poate realiza ORICE MODEL SI TIP de cabina de dus din sticla, dimensiuni tipizate sau mai putin tipizate pentru toate cerintele si pretentiile tuturor.

CONSULTANȚĂ ÎN ALEGEREA VITRAJELOR ȘI STICLEI DECORATIVE

      Echipa SEGANI va sta la dispozitie cu consultanta in proiectare si alegerea sticlelor ce compun vitrajele termoizolante in functie de performantele lor termice, fonice si estetice, cat si in functie de amplasarea si marimea acestora. Pentru sticlele decorative va oferim o gama diversificata de modele decorative in diferite forme:geometrice, florale, religioase, diverse.  cat si cu montajul de cabine de dus din sticla securizata. Varietatea modelelor este foarte mare. In compozitia cabinei de dus pot fi folosite sticle colorate, decorative, cu grafica personalizata, sablate, sticla clear sau ultraclear.

SERVICII DE CONSULTANTĂ LA DOMICILIU

Proiectarea si executia oricarei lucrari este gestionata din aproape in aproape de specialistii SEGANI, detaliile de aspect, perfectiune si design complementar cu interiorul sau exteriorul cladirii, spatiului sau locuintei in care se aplica proiectul.

       Detalii legate de tehnici de montaj specializat de sticla, buna folosire a sticlei in conditii optime, curatarea, intretinerea sau orice fel de intrebari CU si DESPRE sticla sunt detalii pe care specialistii SEGANI le aprofundeaza zi de zi, prin utilizarea tehnicilor si metodelor de folosinta a fiecarui produs prin professionalism, dinamism si seriozitate.

       Se poate realiza ORICE MODEL SI TIP de cabina de dus din sticla, dimensiuni tipizate sau mai putin tipizate pentru toate cerintele si pretentiile tuturor.

       Pentru intrebari despre orice tip de montaj cu placari de sticla colorata sau securizata; sau pentru orice tip de montaj cu sticla va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Scroll to Top