Compartimentari din sticla securizata

Atelier prelucrare sticla si oglinda

Depozit en-gros distributie sticla si oglinda

Atelier inramari tablouri – Segani Frames

Showroom compartimenteri sticla securizate – Segani SRL

PROFESIONALISM, DESIGN CURAT SI SPATIALITATE !

Showroom-ul FULL GLASS SEGANI se întinde pe o suprafață de aprox. 200 mp, este deschis publicului interesat de transparența realizată de compartimentările din sticlă de diverse tipuri, culori și grosimi în combinație cu feronerii metalice în diverse finisaje, ținând cont de necesitatea și funcționalitatea dorită.

În cadrul showroom-ului de prezentare se regăsesc o multitudine de compartimentări din sticlă securizată ( de ex: panouri fixe și cabine de duș, pereți și uși din sticlă batante și glisante, balustrăzi și trepte din sticlă, sticlă pentru placări color și printată, pardoseli si copertine din sticlă ).

      Echipa SEGANI iti sta la dispozitie atat cu consultanta in proiectare, cat si cu montajul de cabine de dus din sticla securizata. Varietatea modelelor este foarte mare. In compozitia cabinei de dus pot fi folosite sticle colorate, decorative, cu grafica personalizata, sablate, sticla clear sau ultraclear.

     Se poate realiza ORICE MODEL SI TIP de cabina de dus din sticla, dimensiuni tipizate sau mai putin tipizate pentru toate cerintele si pretentiile tuturor.

Parteneri | Colaboratori

Scroll to Top